Wie zijn wij

Gerry Verbeek

Gerry Verbeek

Denk niet had ik maar, DOE...

Directeur en eigenaar

"Ik ben een zondagskind" Mijn creativiteit en veelzijdigheid mag ik inzetten om een vraag of een idee van mijn klant om te zetten naar functionele ontwerpen en de uitvoering daarvan. Vanaf de jaren '80 heb ik daarin ervaring opgebouwd en deze ervaring deel en gebruik ik graag voor al onze projecten. Entrepeneur op het gebied van hospitality, ontzorgen en 'in de watten leggen', verantwoordelijkheid nemen en een top project afleveren…..samen worden we er ongelofelijk blij van.

facebook-01 linkedin-01

Demi Strik

 

Stagiaire - Ruimtelijke vormgeving

 

Mijn naam is Demi Strik en volg de opleiding ruimtelijk vormgever op SintLucas in Boxtel. Ik ben 26 augustus 2019 met veel plezier begonnen aan mijn stage bij ID-Design. Ik heb voor ID-design gekozen omdat ik erg geïnteresseerd ben in de combinatie tussen vastgoed en interieur. Ook trokken de projecten mij erg aan en de manier hoe deze worden uitgewerkt en worden gepresenteerd. Ik hoop zoveel mogelijk te kunnen opsteken en het allerbeste uit mijn stage te halen! Verder zou ik klantgericht willen werken (wat je dus de hele dag doet binnen een bedrijf ) en ik wil leren hoe het er in het werkveld aan toe gaat. Zoals ik al zei heb ik erg veel interesse in de combinatie tussen design en vastgoed. Hier zou ik dan tijdens mijn stage meer over willen leren. Ik heb er zin in!

Jolien van den Hoogen

Jolien van den Hoogen

Wat bedenkbaar is, is uitvoerbaar...

Medewerker

Motivatie -> Passie -> Bevlogenheid zijn drie elementen die voor mij een verbinding vormen. Mijn motivatie is de passie die ik voel voor verschillende projecten, bedrijven en mensen, deze passie is mijn drijfveer. Door de passie haal ik energie uit het werk en raak ik bevlogen. Ik zet dan ook graag een stapje extra om het beste resultaat te behalen. Gericht op de toekomst met oog voor innovatie!

 

facebook-01 linkedin-01

Kim Brands

Stagiaire - Ruimtelijk vormgeving

Heey, mijn naam is Kim Brands. Momenteel ben ik een 3de jaars studente van SintLucas in Boxtel, hier volg ik met plezier de opleiding Ruimtelijk vormgever. Toen ik begon aan mijn 3de jaar moesten we gelijk een half jaar op stage. Een hele spannende maar leuke uitdaging! Na veel zoekwerk op het internet ben ik bij ID-design uitgekomen. Juist dit bedrijf leek mij erg leuk omdat ID-design het ontwerp van inrichtingen voor bedrijven en particulieren maakt, dus altijd verschillende werkzaamheden wat het leuk houd! Verder zit erin ook een makelaardij, wat het werk heel afwisselend maakt. Ik zal hier een half jaar een stage hebben en hoop hier veel te kunnen leren. Graag wil ik mijn ervaring uitbreiden op het gebied van klantcontact, Denk daarbij aan klant contact onderhouden en een gesprekken bijwonen. Maar nu gaat het dan echt beginnen. Ik heb er zin in!

 

Reageren is niet mogelijk