ID-Design en Activo makelaardij

Wij hebben een gezamenlijke visie op interieur-design en makelaardij. Die twee werelden ontmoeten elkaar, er is veel meer mogelijk…

ID-design en Activo makelaardij hebben een uniek samenwerkingsverband. Ter ondersteuning bij de inrichting van een woning of bedrijfspand maken wij gebruik van 3D-visualisatie. Dankzij deze methode kunt u vooraf op een realistische manier inzicht krijgen naar de mogelijkheden voor zowel het interieur als exterieur. Zie voorbeelden hieronder vóór (links) en ná (rechts)…



Het werkt kostenbesparend, heeft absoluut meerwaarde en Activo makelaardij geeft u de garantie dat uw pand binnen een jaar verkocht is.

Wat levert een 3D visualisatie van een pand of stand u op?


Potentiële kopers worden dus enthousiast van hoe het huis er ook uit zou kunnen zien als één en ander verbouwd of anders ingericht is en zien ineens wél de mogelijkheden. U kunt de ruimtes ook met uw eigen (bedrijfs)meubilair laten inrichten. Middels deze 3D-visualisatie kunnen we voor onze klanten onderscheidend zijn, in een overvolle markt is dit van cruciaal belang.

Actieve marketing met een bijzondere styling, de mooiste foto`s, ontzorgen m.b.t. inrichting én verbouwing, plaatsing op alle huizensite`s en permanente aquisitie op sociale media maakt het onderscheidt en is bewezen succesvol. Via het aanvraagformulier kunt u informatie opvragen of surf naar Activo makelaardij.

ID-Design biedt service, optimale dienstverlening en de best denkbare kwaliteit.

Reageren is niet mogelijk