Projectinterieur

Ook gespecialiseerd in projectinterieur en werkelijk alles voor de zakelijke markt! Van visitekaartje tot bedrijfsbrochures, van theekopje tot boardroom.  Het interieur is een presentatie van uw bedrijf en zegt veel over het product dat er wordt gemaakt of de dienst die geleverd wordt.

Als creatieve totaalinrichter richt ID-Design zich zowel op de grote lijnen als op de specifieke details voor een optimale kantoor- en werkomgeving. Klein of groot kantoor..wij zien het als een uitdaging om met elk budget iets unieks neer te zetten. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij geven u compleet advies dat daar naadloos op aansluit. Wij denken met u mee, werken snel en vol enthousiasme aan uw wens. Service in de volle breedte.

Bouwbegeleiding

Door de bouwbegeleiding van ID-Design kunt u zich blijven focussen op de dagelijkse gang van zaken. Het bespaart u stress, tijd en geld of het nu nieuwbouw of renovatie betreft. Met een gerust hart kunt u het gehele traject aan ons overlaten, dat is voor u een zorg minder. Wij regelen het! Van installateur tot glazenwasser, van tekening tot oplevering. Wij kunnen u ook deskundig adviseren bij de verbouwing van uw woonruimte wanneer u via Activo Makelaardij een woning aan- of verkoopt.

Reageren is niet mogelijk