Topdesign

Met ID-Design hebben we iets bijzonders in huis gehaald...

ID-Design is een ontwerpbureau dat technische kennis combineert met inspirerende en vernieuwende ontwerpen. ID-Design heeft ervaring met veel verschillende markten.

De bijzondere ontwerpen van ID-Design zijn multifunctioneel, hebben een sterke design uitstraling en zijn volledig toegesneden op uw (bedrijfs) profiel. We hebben functionele en fraaie ideeën in huis waarmee we woningen, bedrijven of beurzen kunnen verfraaien, met onze ambitie en de creatieve ideeën van Gerry Verbeek ontstaan bijzondere ontwerpen. Ontwerpen die steeds vernieuwend zijn en passen als een maatwerk pak.

Het portfolio laat werk zien op het gebied van interieur- en stand-ontwerp, maar daarnaast ook huisstijlen en 3D-visualisaties . De werkzaamheden variëren van geheel nieuwe ontwerpen tot het aanpassen van bestaande ontwerpen. Deze worden desgewenst tot aan de productiefase bijgewerkt met de bijbehorende werktekeningen. Tijdens de productiefase is de controle op de kwaliteit van de ontwerpen gewaarborgd, indien nodig wordt er in deze fase tijdig bijgestuurd. ID-Design verzorgt het gehele traject waarin het zich onderscheidt van vele andere ontwerpbureaus.

Reageren is niet mogelijk